top of page

Αλήθειες και ψέματα για την Πάολα


Τι συμβαίνει στην πολυσυζητημένη προσωπική ζωή της λαοφιλούς τραγουδίστριας;

(ΠΗΓΗ: REAL LIFE)

Όλη η αλήθεια για την Πάολα!

Ανυπόστατο δημοσίευμα - κεραυνός έφερε το "φλεγόμενο ξίφος" του λαϊκού μας τραγουδιού να συνάπτει ειδύλλιον με ηθοποιό!

Άνθρακες ο θησαυρός. Ειδύλλιον δεν υπάρχει. Η Πάολα δεν μάσησε ούτε αυτή τη φορά. Περιορίστηκε στην ασφάλεια του "κρείτον του λαλείν το σιγάν". Και δημοσιοποίησε το κατανυκτικό Μεγαλοβδόμαδο που έζησε με ΟΛΗ την οικογένειά της, στη Συκιά της Χαλκιδικής. Απέναντι από το χιονοσκέπαστο Αθω. Το θεοβάδιστον ότρος. Ήταν μαζί της η μητέρα της, η κόρη της Παολίνα, ο πρώην σύζυγος της και πατέρας της μικρής Φώτης Ζογγλοπίτης και ο άνθρωπός της, ο Μιχάλης Ποζίδης, που δεν είναι ηθοποιός, αλλά για όσους τον έχουν γνωρίσει από κοντά, είναι ένας άντρας με ήθος, εντιμότητα και αρρενωπότητα. Αυτός ο κλοιός είναι ένα "παραπέτασμα αγάπης" που η Πάολα με ευχέρεια το διασχίζει καθημερινά, για να διανύσει την απόσταση μέχρι το κοιμητήριο του χωριού, όπου βρίσκεται ο τάφος του πατέρα της. Εκεί "συνομιλεί" με αυτόν που καθόρισε άπαξ και διά παντός τη ζωή της και την καθορίζει ακόμα. Αυτά ως προς το ειδύλλιον.

Την Πάολα την απασχολούν πολύ σοβαρά ζητήματα. Μόλις τελείωσε το βίντεο κλιπ για το καινούργιο CD της, που έχει τίτλο "Δε σε φοβάμαι ουρανέ" και περιλαμβάνει 10 τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους. Το τραγούδι για το οποίο έγινε το βίντεο κλιπ έχει τίτλο "Καράβι". Είναι ασφαλώς το καλύτερο τραγούδι που έχει πει η Πάολα. Ήταν δώρο του στιχουργού Θάνου Παπανικολάου και ουσιαστικά είναι ένα πορτρέτο του πατέρα της. Επειδή ο πατέρας της λάτρευε το υγρό στοιχείο, η Πάολα είχε τη σκέψη να το γυρίσει μέσα στη θάλασσα. Γυρίστηκε σε μια πισίνα της Αθήνας, με πάρα πολύ δυσκολία. Το αποτέλεσμα ήταν εκθαμβωτικό. Στην αρχή επιστρατεύτηκε ένας δύτης για να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες και η Πάολα φόρεσε βαρίδια, για να μπορεί να κατεβαίνει σε βάθος. Όλα πήγαν περίπατο, μόλις άρχισε να παίζει η μουσική του τραγουδιού. Η Πάολα μεταμορφώθηκε. Έγινε ο στίχος του Σαββόπουλου "σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα". Πέταξε τα βαρίδια και με παιγνιώδη παιδικότητα στην αρχή, αλλά με απόλυτη λογικότητα στη συνέχεια, μεταμορφώθηκε σε γοργόνα! Εκινείτο με βελούδινη ευχέρεια στο νερό, λικνιζόταν ελαφρά και σιγά-σιγά άρχισε τις καταδύσεις και τις αναδύσεις. Το γυμνασμένο σώμα της άντεξε πέντε ολόκληρες ώρες αυτή τη δοκιμασία. Σαν λήκυθος έπεφτε λοξά από την πλώρη ενός καραβιού στη θάλασσα. Μέσα στο νερό, μπορούσε να δει κανείς ότι οι πόροι του κορμιού της είχαν ανοίξει και το σώμα της είχε πάρει ένα θειάφινο χρώμα. Μερικές φορές έμοιαζε ακέφαλο.

Σε όλο το εγχείρημα, διαφέντευε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο σκηνοθέτης και χορογράφος της. Μιλώντας στη Realnews είπε: «Αυτό το πλάσμα μπορεί να κάνει τα πάντα. Συμπληρώσαμε 6 χρόνια συνεργασίας. Τη γνώρισα από τον Γιώργο Μαζωνάκη. Είναι μια κοπέλα επικίνδυνα επικοινωνιακή, αλλά στο βάθος άκρως μοναχική. Είναι ένα πλάσμα που καίγεται στην δουλειά επάνω. Είναι ένα πρόσωπο που σε τραβάει, σε ερεθίζει, σε μαγνητίζει. Αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, θα δρέψεις πλούσιους καρπούς. Έχει τον ρυθμό στο αίμα της. Αν μπορώ να μιλήσω αταβιστικά, κληρονόμησε τον ρυθμό από τον πατέρα της, που χόρευε υπέροχα τους παραδοσιακούς χορούς. Τον θυμάμαι στην Χαλκιδική, να χορεύει σαν ένας φουριόζος ταύρος, όμως με κινήσεις ενός έμπειρου χορευτή. Έχει χίλιους τρόπους να πετύχει το αποτέλεσμα που ζητάει. Εγώ μαζί της συνεννοούμαι πλέον με τα μάτια. Δεν χρειάζονται λόγια. Μιλάμε στην αρχή για την δουλειά που πρόκειται να κάνουμε και με μετά με νοήματα γίνονται όλα όπως τα σχεδιάσαμε.»

Καλοκαιρινές συναντήσεις

Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι θερμό και γεμάτο εκπλήξεις για την Πάολα. Ελάχιστες συναυλίες σε επιλεγμένα μέρη, όπως το Ηράκλειο και τα Χανιά, καθώς και μια οφειλόμενη συναυλία στο Τελ Αβίβ, όπου έχει την αίγλη μιας μεγάλης τραγουδίστριας. Οι Ισραηλινοί έρχονταν και την έβλεπαν όλο τον χειμώνα. Θα εμφανιστεί στο θέατρο "Σεζάρια", σε ένα σόου διάρκειας δύο ωρών, στο τέλος Ιουνίου. Λόγοι ασφαλείας δεν επέτρεψαν δυο φορές προηγουμένως να γίνει αυτή η συναυλία, γιατί η κατάσταση στην περιοχή ήταν έκρυθμη. Όμως η Πάολα δεν καταλαβαίνει τίποτα. Θα είναι εκεί. Στις 6 Μαΐου, η Πάολα, που όλο το καλοκαίρι ζει στη Συκιά, στη Θεσσαλονίκη, θα βρεθεί στην Αθήνα, για να μετάσχει σε μια τιμητική βραδιά, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας, βρε παιδιά" στο ΣΚΑΙ, προς τιμήν του Γιώργου Θεοφάνους. Αμέσως μετά την περιμένει μια μεγάλη συνάντηση. Θα είναι η έκπληξη του καλοκαιριού, γιατί η Πάολα θα πάρει μέρος σε μια μοναδική γιορτή που θα γίνει σε έναν χώρο μυσταγωγικό, με θέμα που θα συγκινήσει όλους του Έλληνες. Το γεγονός προσδιορίστηκε για το τέλος Αυγούστου και οι προετοιμασίες της Πάολας θα αρχίσουν από τον Μάιο.

Παράδοξο μοιάζει αυτό που ακούστηκε πρόσφατα, ότι απέρριψε δύο προτάσεις για να παίξει σε μιούζικαλ. Όλοι ξέρουμε ότι η Πάολα, πέρα από τη φωνή της και τις αστείρευτες χορευτικές της δυνατότητες, έχει και ένα εξαιρετικό μιμητικό ταλέντο, που το επιδεικνύει μόνο στους φίλους της, στο παρασκήνιο των εμφανίσεών της, στον μικρό χώρο πλάι στο καμαρίνι της. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος είναι αφοπλιστικός: «Δεν ξέρω αν θέλει να κάνει μιούζικαλ, αυτό που ξέρω καλά είναι ότι η ίδια θα προτιμούσε να κάνει έναν δραματικό ρόλο.»

Για να επανέλθουμε στην ατμόσφαιρα του βίντεο κλιπ, στενός της συνεργάτης, μετά το τέλος των γυρισμάτων, της είπε ότι όντως έμοιαζε με γοργόνα. Θα πρέπει να θυμηθούμε, όμως, ποια ήταν η ερώτηση της Γοργόνας, σε κάθε καράβι που περνούσε: «Ζει ο βασιλεύς Αλέξανδρος;.» Για να πάρει την απάντηση: «Ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει». Μόνον τότε τα νερά θα ήταν ήρεμα. Αν σκεφθούμε ότι το βίντεο κλιπ αυτό αφορά το τραγούδι "Καράβι", τότε συμβολικά εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε και γιατί το επέλεξε η Πάολα, γιατί έκανε το βίντεο κλιπ και γιατί μεταμορφώθηκε σε γοργόνα. Προφανώς, ο Μεγαλέξανδρος είναι ο Πατέρας της....

Στιγμιότυπο από το ανατρεπτικό βίντεο κλιπ της για το τραγούδι "Καράβι"


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page